Nieuwsbrief

Wie tijdens de 'Tiendaagse Samen Veerkrachtig' een actie op poten zet waarbij de veerkracht van de deelnemers wordt versterkt maakt kans op een prestigieuze award: 'De Gouden Ressort'.
Schrijf je klas in, blijf rookvrij en win! Jaarlijks gaan duizenden jongeren de uitdaging aan om zes maanden rookvrij te blijven of het te worden.
Op dinsdag 5 december 2017 vindt de uitreiking van de Gezond Werken Award plaats.
www.samenveerkrachtig.be, de website van de Tiendaagse Geestelijke Gezondheid, staat sinds 13 juli online.
Het Cedric Hèle Instituut voert, in opdracht van minister Vandeurzen, een onderzoek naar de noden van de eerstelijnszorgverleners in het omgaan met psychosociale problemen van kankerpatiënten.
chi
Het VIGeZ en Odisee Hogeschool zijn op zoek naar 20 zwangere vrouwen die roken om mee te werken aan een kwalitatief onderzoek.
Bijna 60% van wie psychische problemen heeft, praat er niet over en zoekt geen hulp. De campagne wil duidelijk maken dat iedereen hier een rol in kan spelen.
Ben je vaak buitenshuis? Genietend van een dagje in het bos, park of eigen tuin? Let op voor tekenbeten! Meer info op www.tekenbeten.be
Ontdek Oog voor Lekkers, het nieuwe project voor fruit, groeten en melk op school. Mascottes Slurp en Slice motiveren kinderen om groeten en fruit te eten en melk te drinken.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen