Nieuwsbrief

Van 23 tot en met 29 april is het terug week van de valpreventie , ondertussen al de 7e editie. Net zoals de vorige editie is het centrale thema: ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’
Werk je als eerstelijnszorgverlener? Dan is de nieuwe richtlijn valpreventie voor thuiswonende ouderen een must om door te nemen.
evv
De preventiesector zet een ‘gezonde’ koers naar de lokale verkiezingen 2018. Een partij die zich niet naar de burger, maar naar politici richt… op zijn minst bijzonder!
Schrijf je klas in, blijf rookvrij en win! Jaarlijks gaan duizenden jongeren de uitdaging aan om zes maanden rookvrij te blijven of het te worden.
Wat kan je doen om langer van het leven te genieten? Gedurende twee jaar werkten10 gemeentes van regio Schelde-Leie acties uit om de gezondheid van de ouderen in de gemeente een boost te geven.
Verdien nu een gratis certificaat dat toont hoeveel personeelsleden in uw organisatie zich dit jaar hebben laten vaccineren.
Jongeren zijn een kwetsbare doelgroep met betrekking tot geestelijke gezondheid. Zij worden makkelijk beïnvloed door sociale media. Want op Facebook en Instagram lijkt alles perfect.
Neem een kijkje in onze menukaarten en bestel voor 1 november jouw gratis materialen of boek een vorming rond passief roken.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen