Nieuwsbrief

Neem een kijkje in onze menukaarten en bestel voor 1 november jouw gratis materialen of boek een vorming rond passief roken.
Bijna 60% van wie psychische problemen heeft, praat er niet over en zoekt geen hulp. De campagne wil duidelijk maken dat iedereen hier een rol in kan spelen.
Werk je als eerstelijnszorgverlener? Dan is de nieuwe richtlijn valpreventie voor thuiswonende ouderen een must om door te nemen.
evv
Op dinsdag 5 december 2017 vindt de uitreiking van de Gezond Werken Award plaats.
Laat leerlingen uit de basisschool elke dag minstens één kwartier bewegen en leg mee de afstand naar de zon af!
Schrijf je klas in, blijf rookvrij en win! Jaarlijks gaan duizenden jongeren de uitdaging aan om zes maanden rookvrij te blijven of het te worden.
De preventiesector zet een ‘gezonde’ koers naar de lokale verkiezingen 2018. Een partij die zich niet naar de burger, maar naar politici richt… op zijn minst bijzonder!
Kleine en grote uitdagingen van het leven, we maken ze allemaal mee, maar hoe blijven we overeind? Leerkrachten, jongerenbegeleiders en professionelen kregen in 10 workshops van experten een antwoord.
Wie in de winter met hout stookt in een kachel of open haard, doet dat best met kennis van zaken. 9 tips helpen je om de uitstoot van schadelijke stoffen te beperken.
Wat kan je doen om langer van het leven te genieten? Gedurende twee jaar werkten10 gemeentes van regio Schelde-Leie acties uit om de gezondheid van de ouderen in de gemeente een boost te geven.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen