Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de 2de Stoemp-inspiratiedag

STOEMP brengt initiatieven in Gent samen die inzetten op gezonde en duurzame voeding voor iedereen.
Op onze jaarlijkse inspiratiedag doe je ideeën op uit Gent en ver daarbuiten en leer je andere organisaties beter kennen.
 
Bezoek in de voormiddag een aantal  inspirerende, innoverende en creatieve goed eten initiatieven. Kijk, voel en proef ter plaatse.
Vergeet vooral niet te kijken waar je 's ochtends verwacht wordt. We wandelen (of fietsen) daarna samen van de ene naar de andere locatie. In de namiddag komen we allemaal samen in het Stadhuis en geven we jullie de kans om elkaar beter te leren kennen, want 1+1 = 3!
 
Programma:
 
9u - 13u30:

Ben je lokale handelaar en denk je aan een toegankelijk concept voor elke Gentenaar? Werk je in de horeca en wil je meer weten over alternatieve voedselstromen en voedselveiligheid? Of wil je gezonde en duurzame voeding toegankelijk maken voor  kinderen, jongeren en ouderen? Maak kennis met Virginie, Milan, Jeroen, George of Amina. Open de bijlage en kies de route met goede praktijken die jou kan inspireren.

De route eindigt met een lunch op locatie.

13u30-15u30: Speeddates in het Stadhuis. Leer elkaar kennen, misschien hangen er wel nieuwe samenwerkingen in de lucht!
 
15u30-16u30: Schepen Coddens, schepen Heyse en schepen Decruynaere spreken hun geloftes uit voor de toekomst en lanceren de Stoempchecker.
 
16u30-17u30: Feestelijke, toegankelijke en gezonde receptie!
 
 
 
Goed om weten
De deelname aan de inspiratiedag kost 19 euro, werkbezoeken, lunch en receptie inbegrepen. Na jouw online inschrijving, bezorgen wij een digitale factuur. Gelieve hierop te wachten voor betaling. 
 
Toegankelijkheid is één van de 5 geboden van STOEMP. Als het voor jouw organisatie te moeilijk is om dit bedrag te betalen, dan volstaat het om ons hiervan op de hoogte te brengen. Heb je speciale noden zoals assistentie of een tolk (Vlaamse Gebarentaal)? Heb je allergieën of ben je intolerant? Heb je andere vragen? Laat het ons ruim vooraf weten bij je inschrijving. 

'De Kost van Onze Kost - over de juiste prijs van voeding'
Voor wie wil is er aansluitend op de inspiratiedag een debat van Universiteit Gent over duurzame voeding:
17.30-19:00
Gemeenteraadszaal, Stadhuis Gent
Sprekers: Johan Albrecht (Universiteit Gent) - Jelle Goossens (Rikolto)

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen