Nieuwsbrief

Alle scholen die deelnemen aan 'Bullshit Free Generation' ontvangen dit campagnepakket met verschillende campagnematerialen.
Roll-up banner die het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker onder de aandacht brengt
Overtuig je personeelsleden door hen te informeren via een powerpointpresentatie op je teamvergadering of ander moment.
Dit is een praktische handleiding en methodiek voor het organiseren van griepcampagnes in Vlaamse woonzorgcentra. Het bevat een stappenplan om systematisch aan de slag te gaan.
Dit is een praktische handleiding en methodiek voor het organiseren van griepcampagnes in Vlaamse ziekenhuizen. Het bevat een stappenplan om systematisch aan de slag te gaan.
Met deze roll-up banner zet je de griepvaccinatiecampagne in de kijker. Op de banner zie je het campagnebeeld met de slogan 'Zorg dat je niets mist door griep'.
Met deze Facebookberichten zet je de griepvaccinatiecampagne in de kijker. Publiceer vanaf half september zes weken lang elke week een bericht om je burgers te informeren over de vaccinatiecampagne.
Met deze roll-up banner zet je de griepvaccinatiecampagne in de kijker. Op de banner zie je het campagnebeeld gericht op zwangere vrouwen met de slogan 'Zorg dat je niets mist door griep'.
Met de websitebanners zet je de griepvaccinatiecampagne in de kijker. Op de ene banner zie je het campagnebeeld gericht naar 65-plussers en chronisch zieken, op de andere dat gericht naar zwangeren.
De A3 affiche voor de griepvaccinatiecampagne zet het belang van de griepprik in de kijker.
Heb je het liever wat luchtiger / visueler dan een traditioneel artikel? Publiceer dan de advertentie op intranet of in het personeelsblad.
In drie aparte filmpjes leggen Prof. Dr. Decramer, Prof. Dr. Peleman en mevrouw Hulpiau uit waarom ze zich laten vaccineren. In twee andere krijgen we het verhaal van AZ Delta en WZC Hallenhuis.
 
Gebruik vanaf september de e-mailbanner om je collega’s extra te sensibiliseren. Voeg de url http://www.laatjevaccineren.be/hou-griep-uit-je-team eraan toe.
Maak je campagne zichtbaar door gevaccineerde zorgverleners of personeelsleden in de zorgsector deze badge te geven.
Scheurkalender voor jonge gezinnen met tips om hun kind gezond op te voeden.
 

Pages

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen