Nieuwsbrief

Maak je personeel duidelijk dat jouw organisatie volop inzet op de vaccinatie van het gezondheids- en welzijnspersoneel. Plaats een roll-up banner om het vaccinatiemoment bekend te maken.
De e-mailbanner met de slogan "Laat griep deze winter in de kou staan" en het campagnebeeld zet het belang van de griepprik in de kijker.
De wachtzaalpancarte voor de griepvaccinatiecampagne zet het belang van de griepprik in de kijker.
Neem de campagnebeelden van de Europese Vaccinatieweek op in je communicatie en zet de Europese Vaccinatieweek in de kijker.
Met de sticker "Lock het griepvirus" maak je de griepvaccinatiecampagne bekend in de zorginstelling.
 
De facebook omslagfoto met de slogan "Bescherm jij Yvette?" en het campagnebeeld zet het belang van de griepprik in de kijker.
 
Algemene affiche om de griepvaccinatiecampagne in de zorgsector in de kijker te zetten.
 
Met een gepersonaliseerde affiche maak je van de griepcampagne in jouw zorginstelling een succes.
De A3 affiche voor de griepvaccinatiecampagne zet het belang van de griepprik in de kijker.
Plaats de e-mailbanner in je e-mailhandtekening en zet mee de Europese Vaccinatieweek (23 tot 29 april 2018) in de kijker.
Een kort en middellang artikel over griep en griepvaccinatie.
Plaats het artikel over de Europese Vaccinatieweek in je lokaal infoblad, personeelskrant of ledenblad en zet mee de Europese Vaccinatieweek in de kijker.
Tafelstaander de griepvaccinatiecampagne in de zorgsector in de kijker te zetten.
 
Met de sticker "Zorg dat het griepvirus niet blijft plakken" maak je de griepvaccinatiecampagne bekend in de zorginstelling.
Wil je iets origineler? Plaats een kruiswoordraadsel in je lokaal infoblad zet het belang van de griepprik in de kijker.

Pages

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen