Nieuwsbrief

Deelnemers aan bevolkingsonderzoeken naar kanker worden steeds sneller doorverwezen. Dat blijkt uit het jaarrapport 2018 van het Centrum voor Kankeropsporing en de Stichting Kankerregister.
Op donderdag 8 november ging voor de tweede keer het Gala van de Gouden Ressort door. Elf genomineerden werden in de bloemetjes gezet voor hun inzet voor de veerkracht van eigen personeel, ...
Door de grote vraag naar de workshops rond valpreventie, organiseren we een derde én laatste workshop op 28 januari 2019. Deze workshop is VOLZET.
Organiseer een actie en bestel materialen via onze menukaart.
Met 140 deelnemende organisaties was deze editie van de "Week van de Valpreventie" een groot succes. Het thema voor dit jaar was "Blijf in beweging, doe het veilig".
Ben je op zoek naar methodieken, materialen of diensten om binnen jouw organisatie te werken rond gezondheidspromotie? Dan kan je terecht op de website www.preventiemethodieken.be.
Wist je dat elke winter 1 op de 10 mensen griep krijgt?
Verdien nu een gratis certificaat dat toont hoeveel personeelsleden in uw organisatie zich dit jaar hebben laten vaccineren.
Het Agentschap Zorg en Gezondheid lanceerde onlangs de Gezondheidsindicator Mobiliteit, een online tool om de gezondheidsimpact van het wegverkeer in alle gemeentes in Vlaanderen te vergelijken.
In De Overpoort in Gent werd het kwaliteitslabel ‘Quality Bars’ gelanceerd. Hiermee geven cafés aan dat ze een positief uitgaansklimaat willen creëren en het welzijn van hun klanten willen verbeteren.
Schrijf je nu in!
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen