Nieuwsbrief

Op woensdag 15 mei 2019 kwamen bij de herstellingswerken aan het dak van de sporthal asbestvezels vrij. Omdat er veel ongerustheid heerst, willen we informeren over de mogelijke gezondheidseffecten.
De Europese vaccinatieweek vindt plaats van 24 tot 30 april. Bestel bij ons je gratis affiches en postkaarten, en gebruik ook de digitale materialen.
Gezondheidsbeleid op school is een gedeelde verantwoordelijkheid. Daarom nodigen we leraren, directies, zorgcoördinatoren en leerlingenbegeleiders uit om kennis te maken met de tools 'Gezonde School'.
De Week van de Valpreventie (WvdV) gaat in 2019 door van 22 tot en met 28 april. Deze editie staat in het teken van valangst.
Woonzorgcentra kunnen binnenkort ondersteuning krijgen bij de implementatie van methodieken. De inschrijvingen voor het project ‘procesbegeleiding voor preventie in woonzorgcentra' zijn geopend.
Droom jij van een generatie die radicaal neen zegt tegen roken? Lees verder...
Via de laagdrempelige campagne 'Stoppen met roken doe je niet alleen' wordt geprobeerd om de diensten van de rookstopbegeleiders bij alle lagen van de bevolking bekend te maken.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen