Nieuwsbrief

Woonzorgcentra kunnen binnenkort ondersteuning krijgen bij de implementatie van methodieken. De inschrijvingen voor het project ‘procesbegeleiding voor preventie in woonzorgcentra' zijn geopend.
Bezoek de interactieve expo 'ROOK' in het Huis van Alijn en ontdek met je klas de mentaliteitswijziging die de roker doorheen de geschiedenis doormaakte. Win een gratis rondleiding met de klas.
Wist je dat elke winter 1 op de 10 mensen griep krijgt?
De Week van de Valpreventie (WvdV) gaat in 2019 door van 22 tot en met 28 april. Deze editie staat in het teken van valangst.
Verdien nu een gratis certificaat dat toont hoeveel personeelsleden in uw organisatie zich dit jaar hebben laten vaccineren.
Door de grote vraag naar de workshops rond valpreventie, organiseren we een derde én laatste workshop op 28 januari 2019. Deze workshop is VOLZET.
Met 140 deelnemende organisaties was deze editie van de "Week van de Valpreventie" een groot succes. Het thema voor dit jaar was "Blijf in beweging, doe het veilig".
In februari start de derde editie van Tournée Minérale. Stichting tegen Kanker en VAD/De Druglijn roepen Belgen op om stil te staan bij hun alcoholconsumptie door een maand geen alcohol te drinken.
Vlaanderen trekt extra geld uit om vaccins aan te kopen voor de inenting van jongens tegen het Humaan Papillomavirus (HPV) vanaf volgend schooljaar.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen