Nieuwsbrief

Inspiratiesessie voor leerkrachten, CLB's en pedagogische begeleidingsdiensten. Samen werken we naar een rookvrije generatie.
Op voorstel van minister Jo Vandeurzen worden 53- en 54-jarigen vanaf nu ook uitgenodigt voor het Vlaamse bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker.
dikkedarmkanker
Schrijf je nu in!
Help kinderen zoveel mogelijk aan een rookvrije omgeving. Ontdek hoe jij mee kan bouwen aan een rookvrije toekomst voor de jeugd!
Bestel nu jouw gratis materialen en methodieken!
Wist je dat elke winter 1 op de 10 mensen griep krijgt?
De prijs voor meest originele inzending rondom Rookvrije Klassen in onze streek gaat dit jaar naar het Go! Atheneum Oudenaarde 2MOD-A.
Minister Vandeurzen lanceert campagne "Wees niet gek. Doe de tekencheck".
Verdien nu een gratis certificaat dat toont hoeveel personeelsleden in uw organisatie zich dit jaar hebben laten vaccineren.
De preventiesector zet een ‘gezonde’ koers naar de lokale verkiezingen 2018. Een partij die zich niet naar de burger, maar naar politici richt… op zijn minst bijzonder!
Met 140 deelnemende organisaties was deze editie van de "Week van de Valpreventie" een groot succes. Het thema voor dit jaar was "Blijf in beweging, doe het veilig".
Met de lancering van deze campagne willen 10 lokale besturen ouders ondersteunen in hun opvoedingstaken zodat hun kinderen in een gezonde omgeving kunnen opgroeien en gezonde keuzes leren maken.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen