Nieuwsbrief

STOEMP brengt initiatieven in Gent samen die inzetten op gezonde en duurzame voeding voor iedereen. Op onze jaarlijkse inspiratiedag doe je ideeën op uit Gent en ver daarbuiten en leer je andere ...
Nieuw materiaal en inspiratie nodig rond de Week van de Valpreventie 2019? Lees verder...
Gezondheidsbeleid op school is een gedeelde verantwoordelijkheid. Daarom nodigen we leraren, directies, zorgcoördinatoren en leerlingenbegeleiders uit om kennis te maken met de tools 'Gezonde School'.
Des winters als het níet regent, gebeurt het wel eens dat je de luchtverontreiniging als het ware kunt “snijden”. Ongunstige weersomstandigheden zorgen er dan namelijk voor dat de vuile lucht ...
Wist je dat elke winter 1 op de 10 mensen griep krijgt?
De Week van de Valpreventie (WvdV) gaat in 2019 door van 22 tot en met 28 april. Deze editie staat in het teken van valangst.
Verdien nu een gratis certificaat dat toont hoeveel personeelsleden in uw organisatie zich dit jaar hebben laten vaccineren.
Vlaanderen trekt extra geld uit om vaccins aan te kopen voor de inenting van jongens tegen het Humaan Papillomavirus (HPV) vanaf volgend schooljaar.
Ontdek op 9 mei hoe jij een warme stad of gemeente kan worden.
Sinds kort kunnen Vlamingen via een online webapplicatie testen wat hun risico is op diabetes en hart- en vaatziektes. Het Gezondheidskompas geeft bovendien suggesties voor een gezondere levensstijl.
Woonzorgcentra kunnen binnenkort ondersteuning krijgen bij de implementatie van methodieken. De inschrijvingen voor het project ‘procesbegeleiding voor preventie in woonzorgcentra' zijn geopend.
In 2019 worden in ons land de eerste kindjes geboren die rookvrij zullen opgroeien. Dat is het doel van Generatie Rookvrij.
De valpreventie workshops waren een groot succes. Maar liefst 116 professionals namen deel. Lees verder.
Het Bevolkingsonderzoek Dikkedarmkanker geeft mannen en vrouwen van 51 tot en met 74 jaar de kans om elke twee jaar een stoelgangtest te doen...
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen